fbpx
  • +603 8084 2222
  • info@unikop.edu.my
  • Monday - Friday : 9:00 - 17:00

KOLABORASI KOLEJ UNIKOP DENGAN CMI UNTUK MEMBINCANGKAN TENTANG SIJIL PROFESIONAL

This image has an empty alt attribute; its file name is cmi-1.jpg

KUALA LUMPUR 20th December 2019 – Pada hari ini Kolej UNIKOP telah menerima kunjungan hormat dari Institut Pengurusan Berkanun (CMI) untuk membincangkan  berkenaan dengan kerjasama untuk menawarkan pelajar dengan Sijil Profesional untuk pengajian Diploma.

CMI dikenali sebagai Badan Profesional Terkemuka Dunia dalam Pengurusan dan Kepimpinan. Visinya adalah untuk memimpin organisasi menjadi lebih baik dan diuruskan oleh peningkatan bilangan dan pengurus yang memenuhi piawaian dan berkelayakan profesional.

Dr. Farah Mazwina Bt. Datuk Hj. Abdul Hajis, Ketua Pegawai Eksekutif Kolej UNIKOP berkata perkongsian ini dapat melihat bagaimana pelajar mengkaji kursus dengan memberi tumpuan kepada kepimpinan, pengurusan perkhidmatan serta khusus untuk modul perkhidmatan polis dan penyiasatan.

Setelah tamat program, pelajar akan menerima Sijil Institut Pengurusan Berkanun (Tahap III). Kolej UNIKOP komited untuk memastikan pelajar dikembangkan dengan pengetahuan penting dan disiplin yang khusus.

Program Diploma Kolej UNIKOP kini dibuka untuk pendaftaran. Pengambilan boleh didapati pada bulan Januari dan Februari 2020. Lawati kami di www.unikop.edu.my atau Hubungi kami untuk maklumat lanjut di +603 – 6186 7936 atau e-mel kepada kami di Info@unikop.edu.my.

Leave a comment

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *