fbpx
  • +603 8084 2222
  • info@unikop.edu.my
  • Monday - Friday : 9:00 - 17:00

KEMUDAHAN KAMPUS

KAFETARIA KAMPUS

Kafeteria kampus boleh melayani 300 hingga 500 orang pada satu masa. Penyediaan yang mudah di dalam kampus ini menyajikan pelbagai hidangan lezat. Selain itu, harga berpatutan untuk pelajar dan kakitangan.

DEWAN KULIAH

Dewan kuliah telah direka untuk mengadakan kuliah bagi 100-150 pelajar dalam satu tempat.

BILIK DARJAH

Semua bilik darjah dilengkapi kemudahan audio-visual, media dan pengkomputeran untuk menyokong pembelajaran di kelas. Persekitaran pembelajaran yang kondusif sangat penting bagi pelajar untuk maju dengan baik. Pelajar disediakan bilik darjah yang boleh memuatkan 30 – 50 pelajar.

RUANG TAMU PELAJAR

Tempat pelajar berkumpul, bersantai, merancang, belajar dan melakukan semua perkara yang menjadikan kehidupan pelajar didalam persekitaran yang santai di mana para pelajar boleh berjumpa dengan rakan-rakan mereka.

BILIK PERPUSTAKAAN

Perpustakaan menyediakan kemudahan bagi pelajar dan kakitangan untuk mendapatkan ilmu pengetahuan, kemahiran dan pelupusan bagi pembelajaran dan pembangunan peribadi yang mereka akan gunakan untuk sepanjang hidup mereka. Bilik perbincangan disediakan bagi semua pelajar sama ada belajar berkumpulan atau membuat tugasan persendirian.

RUANG BILIK PERPUSTAKAAN

BILIK PERBINCANGAN PERPUSTAKAAN

KAUNTER KEWANGAN DAN BURSARI

MAKMAL KOMPUTER

Makmal komputer kampus boleh menampung 30 Р40 pelajar. Pelbagai akses untuk pelajar  mencari sumber yang berkaitan dengan pengajian mereka dan melakukan tugasan dan sebarang tugas yang berkaitan.

UNIKOP CYBERJAYA CAMPUS

GIM UNIKOP

KANDUNGAN YANG BERKAITAN
KEMUDAHAN HOSTEL
KEMUDAHAN HOSTEL
PESANAN CEO
PESANAN CEO
KEMUDAHAN UNIKOP
KEMUDAHAN UNIKOP