KATA-KATA DARI KETUA EKSEKUTIF

Assalamualaikum WRBT dan Salam Sejahtera,

Lebih hampir dua dekad Kolej UNIKOP telah memainkan peranannya dalam pembangunan keperluan modal insan di peringkat kebangsaan. Cabaran selama bertahun-tahun telah menjadikan kami lebih kompetitif dalam perjalanan kami dan membuktikan dedikasi kami untuk menyediakan masyarakat dengan yang terbaik dalam pendidikan tinggi.

Matlamat kami untuk menjadi institusi pEribumi utama untuk mendedahkan sempadan sains, menguasai teknologi terkini dan menawarkan program yang diperlukan oleh negara kita dalam usaha untuk menjadi sebuah negara maju menjelang tahun 2020, terutamanya dalam bidang sains dan teknologi . Kami menawarkan pelbagai program yang merangkumi bidang seperti Perakaunan, Pentadbiran Pejabat, Teknologi Maklumat (ICT), Perkhidmatan Penyiasatan, Polis dan Penyiasatan, Pengurusan Perniagaan dan banyak lagi.

Memandangkan kami dimiliki oleh Kerjasama Polis Diraja Malaysia, kami menggunakan sumber-sumber yang berharga untuk memaksimumkan kualiti pendidikan yang kami tawarkan kepada anda, serta memastikan kami menyediakan kemudahan yang luar biasa dan persekitaran pembelajaran yang luar biasa. Kami juga terletak di bandar Cyberjaya, tempat yang benar-benar memberi inspirasi, dengan banyak kemudahan menarik yang berkaitan dengan kampus kami dengan laluan pejalan kaki yang lebih selamat.

Kami tidak sabar-sabar untuk mengalu-alukan anda ke kampus kami dan menjadi sebahagian daripada komuniti pencapaian yang tinggi dan perjalanan ke arah menjadi seorang graduan global.

DR. FARAH MAZWINA BT DATUK HJ ABDUL HAJIS
KETUA EKSEKUTIF
KOLEJ UNIKOP

KANDUNGAN YANG BERKAITAN
UNIKOP PROGRAMMES
PROGRAM UNIKOP
DISCOVER CYBERJAYA
KETAHUI CYBERJAYA
483352-PGP3GE-251PS
ACARA & BULLETIN
Open chat
Thank you for contacting UNIKOP!
We will assist your query shortly.