TEMPAT TINGGAL DI CYBERJAYA

THIRD AVENUE

Third Avenue hanya 2 minit di seberang kampus UNIKOP Cyberjaya yang baru. Bangunan ini baru siap dibina, ia terletak di tengah-tengah Cyberjaya dan dekat dengan tarikan Cyberjaya yang lain.

third avenue
citadines dpulze

CITADINES DPULZE

Citadines DPulze terletak hanya 6 minit dari kolej UNIKOP. Bangunan ini menawarkan penginapan moden dan mewah di bandar dengan akses WiFi percuma.

MUTIARA VILLE

Mutiara Ville adalah 10 minit dari kampus UNIKOP Cyberjaya baru. Pembangunan yang disasarkan adalah untuk pelajar, keluarga dan pelawat yang bekerja atau belajar di kawasan Cyberjaya.

mutiara-ville-condominium-cyberjaya
the arc

THE ARC

The Arc adalah 8 minit terletak di belakang Mutiara Ville dan merupakan salah satu tempat untuk tinggal di Cyberjaya. The Arc terkenal dengan unit servis dan penginapan yang disediakan.

Menara Paragon

Menara Paragon terletak bersebelahan dengan The Arc dan Mutiara Ville. Menara Paragon terkenal berbagai restoran dan kedai-kedai runcit yang sedia ada,

paragon
solstice

Solstice @ Pan'gaea

Solstice @ Pan’gaea adalah 7 minit dari kolej UNIKOP. Solstice mempunyai taman yang menarik dan boleh berbasikal di sekitar tempat itu.

The Place @ Cyberjaya

The Place @ Cyberjaya adalah 7 minit dari kolej UNIKOP. Ia dibangunkan oleh The Place Properties yang merupakan anak syarikat Konsortium MCT.

theplace
RELATED CONTENTS
TEMPAT UNTUK MAKAN DI CYBERJAYA
TEMPAT MAKAN DI CYBERJAYA
PANDUAN KENDERAAN DI CYBERJAYA
PANDUAN KENDERAAN DI CYBERJAYA
TEMPAT UNTUK DIKUNJUNGI DI CYBERJAYA
TEMPAT UNTUK DIKUNJUNGI DI CYBERJAYA
Open chat
Thank you for contacting UNIKOP!
We will assist your query shortly.