KEJAR
IMPIAN
ANDA !

MOHON

SEKARANG.

TENTANG UNIKOP

UNIKOP menawarkan pelbagai jenis kursus dan program untuk membantu anda mencapai matlamat pendidikan dan kerjaya anda. Pensyarah kami sangat berpengalaman dan mempunyai banyak ilmu untuk dikongsi dengan pelajar mereka. Kami juga menawarkan saiz kelas yang ideal untuk memberikan pelajar lebih fokus dan peluang untuk lebih terlibat dengan pembelajaran teras. Selain itu, kolej kami menyediakan pelbagai aktiviti ekstrakurikuler, memberi peluang kepada pelajar untuk meneroka minat mereka, membuat kawan baharu dan berseronok. Kami mempunyai sistem sokongan yang hebat untuk membantu pelajar kami berjaya, dari segi akademik dan peribadi. 

 

LIHAT PROGRAM TERKINI

Diploma
Keusahawanan

Melalui Diploma Keusahawanan,  anda akan belajar tentang pelbagai jenis sumber kewangan yang tersedia untuk usahawan & cara mengaksesnya. Dapatkan pandangan yang tidak ternilai tentang cabaran & peluang yang dihadapi oleh usahawan.

Diploma
Dalam Pengurusan Keselamatan

Mempelajari Diploma dalam Pengurusan Keselamatan menawarkan pemahaman menyeluruh tentang pengurusan keselamatan & keupayaan untuk membangunkan & melaksanakan dasar. Membangunkan pengetahuan yang luas daripada keselamatan fizikal kepada keselamatan siber.

Diploma in
Farmasi

UNIKOP menawarkan Diploma dalam Farmasi yang memperkasakan pelajar untuk memperoleh pemahaman yang lebih baik tentang industri penjagaan kesihatan, memberi mereka peluang untuk mendapatkan pandangan berharga tentang industri dan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya di dalamnya.

RANCANG MASA DEPAN ANDA

Terokai Semua Bidang

KEMUDAHAN BERTARAF DUNIA

Terokai kemudahan UNIKOP bertaraf antarabangsa.

Teater Bilik Darjah

Perpustakaan

Pejabat Replika

Makmal Komputer

Mahkamah Moot

Tadika Replika

FAKTA MENARIK

1
BERTAHUN KEWUJUDAN

Kolej UNIKOP telah ditubuhkan pada Tahun 1996.

14500
PELAJAR LULUS

Kolej UNIKOP telah melahirkan lebih 15,000 profesional yang berkelayakan.

134003
KAMPUS KAKI PERSEGI

Kampus Cyberjaya UNIKOP berkeluasan 134,073 Kaki Persegi dan dilengkapi dengan kemudahan bertaraf dunia untuk pelajar.

Hurry Up! Sign Up Now for UNIKOP Got Talent!

JANGAN KETINGGALAN

AKTIVITI YANG AKAN DATANG

Festival Kebudayaan UNIKOP 2023

Program ini akan diadakan selama 3 hari bermula 6 Mac sehingga 8 Mac 2023. Pelbagai aktiviti dan hadiah menarik akan dimenangi. Sebarkan berita dan beritahu rakan anda untuk menyertai semua aktiviti. Imbas kod QR dalam poster untuk mendaftar. Untuk maklumat lanjut sila hubungi: 03-80842222 sambungan 159/161/162 atau lawati kami di Jabatan Hal Ehwal Pelajar. 

ARTIKEL & BLOG

UNIKOP l Study Hacks Thursday

Belajar Setelah Bersenam Ini adalah salah satu peretasan kajian yang paling diremehkan di luar sana! Kenapa? Latihan membuat darah anda mengalir lebih keras dan lebih

Read More »

UNIKOP l Futsal Club

Adakah anda mahukan sukan yang dapat mengurangkan tekanan anda setelah belajar seharian? Jangan risau lagi! Kelab futsal UNIKOP dapat membantu anda untuk kekal cergas dan

Read More »

UNIKOP l Quotes Of The Day

UNIKOP l Quotes Of The Day Learning without thinking, is useless. Think without learning, is dangerous. -Confucius #UNIKOP#UNIKOPmy#UNIKOPistheBEST#StudyAtUNIKOP#QuotesOfTheDay

Read More »

HUBUNGI KAMI

LOKASI

Block 3420, Persiaran Semarak Api,
Cyber 4, 63000 Cyberjaya, Malaysia

HUBUNGI KAMI

Telefon : +603 8084 2222
Emel : Info@unikop.edu.my

WAKTU KAMI

ISNIN – JUMAAT 09:00 – 17:00

DAFTARLAH SEKARANG!

MUAT TURUN RISALAH

BIDANG UNDANG-UNDANG DAN PENGUATKUASAAN
BIDANG SAINS DAN TEKNOLOGI
BIDANG PENGURUSAN DAN PERAKAUNAN

THANK YOU

Thank you for submitting the UNIKOP Online Interview Registration Form.

Open chat
Thank you for contacting UNIKOP!
We will assist your query shortly.