Blog

Makluman Panggilan Terakhir Ambilan Januari / Februari 2014

Makluman Panggilan Terakhir Ambilan Januari / Februari 2014

Maaf blog ini ditulis pada sekitar tahun lepas. Harap Maklum.

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…

Berita Baik untuk mereka yang masih berminat untuk mendaftar sebagai pelajar Kolej Unikop Cawangan Melaka . Pendaftaran kedua ambilan Januari/Febuari 2015 akan diadakan pada 10/2/2015.

CEPAT !!! Kuota terhad

Kursus Mekanik Kenderaan Motor masih berbaki 2 orang   lagi (Maaf penuh telah diisi pada 6/2/2014) manakala kursus yang lain2 (sistem komputer dan jahitan ) masih ada lagi kekosongan

Lepasan UPSR/PMR yang berumur 15 tahun ke atas digalakkan memohon . Lepasan SKM yang ingin melanjutkan pengajian juga digalakkan memohon….

Progam-program yang ditawarkan 

Mekanik kenderaan Motor SKM Tahap 1 , Tahap 2
Pembuat Pakaian Wanita SKM Tahap 1, 2
Juruteknik Sistem Komputer SKM Tahap 2, Tahap 3 dan Diploma Kemahiran Malaysia (Tahap 4)

Yuran Pendaftaran Masuk hanya RM 650.00 sahaja .
Tiada sewaan asrama bulanan yang dikenakan hanya caj penggunaan utiliti (asrama) bagi pelajar yang tinggal di asrama iaitu RM 50 sebulan. Asrama dilengkapi katil, tilam, almari serta kawalaan warden dan pengawal keselamatan.

Yuran pengajian (belajar) bergantung kepada program/kursus dan tahap pengajian . Yuran pengajian juga ada tajaan penuh(Pinjaman) dari PTPK .

PTPK – Perbadanan Tabung Pembangunan Kemahiran menyediakan pinjaman untuk yuran pengajian dan elaun saradiri sebanyak RM 400.00 sebulan.

Berminat untuk maklumat lanjut , sila telefon segera 06-3123793 (Cik Zira) atau sms pada saya Pn Nabila (017-2547743) alamat email anda. Memandangkan masa tawaran terhad, kami tidak akan mengeposkan surat tawaran sebaliknya kami akan hantar surat tawaran dan dokumen berkaitan  melalui email sahaja.

Sekian, Terima Kasih